• Teren Golf Valea Prahovei
  • Cazare Vila Valea Prahovei
  • Sala Nunta Breaza
  • Lectii Golf langa Bucuresti
  • Sala Conferinte Breaza Prahova
  • Hotel Valea Prahovei

ยป
Golf & Leisure Resort

Golf & Leisure Resort

Teren de Golf Breaza - Leisure Resort

     Un master plan ambitios … peste 24 de ha de natura pura, nealterata … o zona istorica, geografica de exceptie … specialisti transformati in creatori … peste 17.000 de ore de munca si creatie…

Lac de Verde - Relaxare la Superlativ

      Asa a rezultat una dintre cele mai frumoase proprietati din Romania, in care am reusit sa reproducem un colt de paradis, pentru a oferi clientilor experiente unice, relaxare la superlativ, o armonie a simturilor si a starii de bine, beneficiind de cele mai bune servicii intr-un cadru mirific: cazare, golf, sport & leisure, evenimente private si coprorate.

      Situat in orasul Breaza, judetul Prahova, la doar 95 de km de Bucuresti, Lac de Verde - Golf & Leisure Resort reprezinta o alegere pe care nu o veti regreta cand decideti sa evadati din cenusiul urban, intr-o oaza de liniste si relaxare, unde veti fi insotiti in permanenta de muzica naturii.

Despre orasul Breaza

     Despre Breaza se pomeneste prima oara în anul 1431, cand domn în tara Românesca era Alexandru I, unul din fiii lui Mircea cel Batrân.
Orasul Breaza este situat în partea de sud a muntilor Bucegi, în plina zona subcarpatica, pe un platou situat in dreapta Prahovei, între Comarnic (la nord) si Câmpina (la sud) la departare de 103 km de capitala tarii. Amplasarea statiunii este in zona dealurilor subcarpatice, la o înaltime de 380-450 m, pe o terasa situata la o înaltime de 50-60 m deasupra albiei râului Prahova, la iesirea din zona de munte.

     Între 1842-1850 Breaza este dupa Câmpina, localitate de vama între Muntenia si Transilvania. În aceasta perioada dezvoltarea asezarii ia amploare ca urmare a intensificarii comertului între Bucuresti si Brasov. Izvoarele de ape minerale, descoperite înca din trecut, au primit în anul 1873 la expozitia de la Viena, Diploma de Onoare pentru calitati terapeutice deosebite. Datorita climatului caracterizat prin calm atmosferic, constanta ridicata a temperaturii, umiditate redusa, puritatea aerului, grad ridicat de însorire si altele, în anul 1972 orasul Breaza a fost declarat statiune balneoclimaterica.
Breaza este o statiune complexa, cu un potential balnear ridicat ceea ce întregeste posibilitatile de valorificare turistica a orasului. Breaza se integreaza în circuitul turistic românesc datorita pozitiei sale geografice – situat la distanta relativ mica de Municipiul Bucuresti si de resedintele de judet învecinate (Ploiesti, Târgoviste, Buzau, Brasov), mediului natural, resurselor naturale cu calitati curative, dar si a celor antropice. Pe lânga valorificarea potentialului natural, Breaza dispune si de o serie de monumente istorice si de arta si numeroase centre de tratament. Statiunea Breaza detine obiective de interes turistic deosebit, legate de trecutul istoric al localitatii si de activitatea unor personalitati culturale care au trait si creat aici.