• Teren Golf Valea Prahovei
  • Cazare Vila Valea Prahovei
  • Sala Nunta Breaza
  • Lectii Golf langa Bucuresti
  • Sala Conferinte Breaza Prahova
  • Hotel Valea Prahovei

»
Golf » Cursuri de golf

Cursuri de Golf - Lectii de Golf Incepatori si Avansati

Cursuri de Golf - Lectii de Golf Avansati si Incepatori
Cursurile de golf oferite de clubul Lac de Verde constau in lectii private pentru incepatori, avansati sau jucatori cu handicap, cursuri pentru grupuri de incepatori sau avansati (de maxim 6 persoane).

Pentru incepatori, recomandam un curs care include minim 10 sedinte impreuna cu instructorul, in care se vor prezenta elementele de baza ale tehnicii jocului, principalele reguli si eticheta pe terenul de golf. De asemenea, pachetele noastre includ si lectii de “tatonare” - 1 sau 2 ore de initiere.

Lectiile de golf se desfasoara atat outdoor (pe teren), cat si indoor. Fiecare curs (standard sau premium) se incheie cu examenul prin care se admite jucatorului jocul pe terenul de golf. Dupa un curs de minim 20 de sedinte, jucatorul primeste asa numita "licenta" care este echivalenta in cazul inscrierii intr-un Club cu Handicapul de 36, aceasta legitimatie permitandu-I sa joace oriunde in lume.
 

Cursuri Golf pentru Copii

Lectii Golf pentru Copii - Cursuri de Golf CopiiDorim sa promovam comportamente si valori sanatoase, iar golful este un sport care poate contribui pozitiv la dezvoltarea personalitatii si educatiei generatiei tinere, demonstrand ca golful nu este un sport plictisitor si sofisticat.

Clubul de golf Lac de Verde vine in intampinarea doritorilor si pasionatilor acestui sport prin oferte variate privind cursurile de golf copii. De la lectii simple (1-2 ore-lectii de tatonare), pana la cursuri standard (minim 10 sedinte), cursuri premium (20 de sedinte) si tabere de golf.

Lectii de Golf Gratuite Copii

De asemenea, Clubul organizeaza  Ziua Portilor Deschise pentru copii, acestia avand oportunitatea ca pe parcursul unei zile sa beneficieze de lectii de golf gratuite si acces  la terenul de golf Lac de Verde.

Prin actiunile noastre, Responsabilitate Sociala (CSR) oferim si cursuri de golf gratuite copiilor din Breaza, dorind astfel sa sprijinim si sa contribuim la dezvoltarea comunitatii in care ne desfasuram activitatea.

Tabere de golf

Tabere de golf pentru juniori  incepatori 5 zile / 4 nopti
Tabere de golf pentru juniori cunoscatori ai jocului de golf 5 zile / 4 nopti
Puteti solicita detalii pe adresa: alexandra.popescu@lacdeverde.ro