• Teren Golf Valea Prahovei
  • Cazare Vila Valea Prahovei
  • Sala Nunta Breaza
  • Lectii Golf langa Bucuresti
  • Sala Conferinte Breaza Prahova
  • Hotel Valea Prahovei

»
Golf » Prezentare teren

Teren de Golf - Club & Leisure Resort Lac de Verde

Cluburi de Golf - Teren Golf langa BucurestiElegant, nobil, lipsit de confruntarile violente ale celorlalte sporturi, golful este un sport aromonios si cu un charm discret, care atrage persoane cu varste  variate, pasionate de un joc linistit, strategic, echilibrat, perfectionist.

Primul Club de Golf Privat din Romania

Golful inseamna un stil de viata, iar misiunea clubului de golf Lac de Verde este de a fi un initiator si promotor al culturii pentru acest sport  in Romania.

Golful este atat un sport pentru solitarii puternici, cat si un sport de familie, un sport de prieteni, un sport de socializare, “Lac de Verde” oferind un cadru natural unic pentru practicarea acestui sport, dar si pentru relaxare.

Clubul de Golf “Lac de Verde” este proiectat dupa standarde internationale, avand o suprafata de 24 de hectare de teren.

Teren de Golf pentru Avansati si Incepatori

   Terenul de golf este un teren natural subalpin, cu distante scurte, avand 9 gauri si un index de 58 par, fiind considerat un teren de golf cu grad ridicat de dificultate, respectiv 8/10. Datorita acestor caracteristici, terenul este agreat atat de jucatorii avansati, cat si de Incepatori, acestia avand la dispozitie spatii pentru training: doua terenuri de putting, bunker pentru training, teren de pitching, chiping, green de antrenament, indoor golf si Driving Range modern, cu 6 standuri de antrenament si automat de mingi.

Clubul de golf dispune de un Club House modern, cu posibilitate de cazare, organizare evenimente, meetinguri, diverse activitati de relaxare.
La finalul galeriei foto prezentate in subsolul paginii veti regasi harta terenului de golf, cu toate informatiile necesare.

 

Campionat de golf si pachet de publicitate

    Doriti sa organizati un campionat de golf cu numele companiei Dvs sau sa incheiati un contract de publicitate cu Clubul Lac de Verde Golf & Leisure Resort ? Datele sunt limitate iar sezonul de joc este din luna Aprilie pana in luna Noiembrie!  Puteti solicita detalii pe adresa: alexandra.popescu@lacdeverde.ro

Club de Golf langa Bucuresti - Teren Golf Breaza Prahova