Teren de Golf Breaza – Organizari Evenimente Valea Prahovei

Cursurile de golf oferite de Asociatia Clubul Sportiv Golf Breaza constau in lectii private pentru incepatori, avansati sau jucatori cu handicap, cursuri pentru grupuri de incepatori sau avansati.

Pentru incepatori, recomandam un curs care include minim 5 sedinte impreuna cu instructorul, in care se vor prezenta elementele de baza ale tehnicii jocului, principalele reguli si eticheta pe terenul de golf, cu tarife incepand de la 500 lei.

De asemenea, pachetele noastre includ si lectii de “tatonare” – 1 sau 2 ore de initiere.

 

Lectiile de golf se desfasoara atat outdoor (pe teren), cat si indoor. Fiecare curs (standard sau premium) se incheie cu examenul prin care se permite jucatorului jocul pe terenul de golf. Dupa un curs de minim 10 de sedinte, jucatorul poate solicita examinare teoretica si practica si legitimare sportiva la clubul nostru sportiv cu Handicapul de 54 sau mai putin functie de rezulatate la examen, aceasta legitimatie permitandu-I sa joace oriunde in lume.

Cursuri de golf pentru copii

Dorim sa promovam comportamente si valori sanatoase, iar golful este un sport care poate contribui pozitiv la dezvoltarea personalitatii si educatiei generatiei tinere, demonstrand ca golful nu este un sport plictisitor si sofisticat.

Clubul Sportiv Golf vine in intampinarea doritorilor si pasionatilor acestui sport prin oferte variate privind cursurile de golf copii. De la lectii simple (1-2 ore-lectii de tatonare), pana la cursuri standard (minim 10 sedinte), cursuri premium (20 de sedinte), cu tarife incepand de la 500 de lei.