Teren de Golf Breaza – Organizari Evenimente Valea Prahovei

Impresii: Clubul de golf Lac de Verde, Breaza

Astazi am pentru voi o recomandare pentru o iesire de weekend. Acum 2 saptamani am fost la un eveniment pe Valea Prahovei, la Breaza, la Clubul de Golf – Lac de Verde. Iar daca din State aflam vesti proaste – cel mai bun jucator de golf din lume, Tiger Woods a fost ranit intr-un accident de masina; eu incerc sa va dau  o veste buna.

Clubul este destinat in special celor care joaca golf, insa eu am fost la o petrecere care nu avea nimic de-a face cu acest sport. Intins pe o suprafata extrem de mare,  clubul este foarte bine amenajat, are rauri artificiale si poduri de acces, diferite forme de relief, foarte multa verdeata, veverite, iepuri salbatici, hoteluri, restaurante, masinute de golf electrice, etc.

Lac de Verde se adreseaza in primul rand companiilor si le ofera team-building-uri sau conferinte pentru angajati, receptii ori lansari de produse intr-un cadru natural deosebit, insa aici se pot organiza si petreceri private precum cea la care am participat eu. Sincer, eu va recomand locatia ca o escapada de weekend. Drumul e frumos si usor de parcurs, iar acolo aveti inclusiv restaurante unde puteti servi masa la sfarsit de saptamana. Iar daca va place prea mult si nu mai vreti sa plecati, aveti si hoteluri la care sa va cazati. 🙂 Cei din Bucuresti pot ajunge foarte usor pe DN1, eu am facut maxim 1,5 ore de acasa si pana acolo.

Aerul e mai curat, atmosfera este foarte placuta, iar privelistea este super. Si daca nu ma credeti, mergeti si incercati. Eu am ramas placut surprins de acest colt de paradis in Romania si de atunci il recomand multora.  Iar cei care au card de fidelitate Smart Miles de la Tarom, pot aduna inclusiv puncte de fidelitate pe card prin parteneriatul pe care Clubul Lac de Verde il are cu Tarom. Mai multe detalii aflati direct pe site-ul Lac de Verde.

Razvan Pascu

* Articolul nu este un advertorial, insa am ramas cu adevarat placut impresionat.