Teren de Golf Breaza – Organizari Evenimente Valea Prahovei

Prima scoala profesionista de golf din Romania

Sambata 14 Mai 2016, Clubul de Golf Lac de Verde a avut onoarea vizitei Dlui Frank O’Dowd, Chairman la Intergolf, companie internationala de design, constructie si management pentru terenuri de golf. In portofoliul sau se afla terenuri de golf precum: Thracian Cliffs Golf and Spa, semnatura Gary Player, Ferry Point Golf Club, New York City, semnatura Jack Nicklaus, Tea Young Country Club, Korea, semnatura Doug Nickles. Portofoliul sau impresionant il regasiti pe site ul: www.intergolfdesign.com, sectiunea proiecte realizate.


Am petrecut 4 ore in compania extrem de placuta a unui profesionist in domeniu, un personaj dezinvolt care iubeste golful, care nu ezita sa dea sfaturi despre cum poti face un teren de golf sa fie cat mai placut , mai accesibil, mai distractiv pentru jucatori dar si cum poti obtine in mod constant calitate a gazonului pe green-uri si tee-uri indiferent de conditiile meteo din sezon.


Multumim Demis Papillon pentru ca ai facut posibila aceasta intalnire din care toti am avut de invatat. Multumim Frank pentru vizita, si speram sa fie prima dintr o serie ce vor avea menirea sa creeze conditiile favorabile atragerii unui numar cat mai mare de jucatori de golf si in Romania